روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی: دشمنان ایران از آگاهی جوانان و نوجوانان ما می‌ترسند| دلسوزی آمریکا برای مردم ایران متزورانه است

  • کد خبر: ۱۳۲۶۷۱
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۲
آیت‌الله جنتی: دشمنان ایران از آگاهی جوانان و نوجوانان ما می‌ترسند| دلسوزی آمریکا برای مردم ایران متزورانه است
دبیر شورای نگهبان اظهار دلسوزی حاکمان آمریکا برای مردم ایران را بیش از هرچیز برملاکننده تزویر آن‌ها دانست و گفت: آن‌ها هیچگاه حاضر نشده‌اند قدمی برای جبران ظلم‌هایی که به ملت ایران رواداشته‌اند، بردارند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۱) با تبریک به مناسبت فرارسیدن ولادت امام حسن عسگری گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های امام حسن عسکری (ع)، آماده‌سازی جامعه شیعی برای ورود به عصر غیبت بود.

وی با بیان اینکه اقداماتی که ایشان برای دوره غیبت صغری انجام دادند، سرنوشت‌ساز بوده است، افزود: انتخاب نمایندگان یا نواب اربعه برای ارتباط سری با امام غایب، معرفی منابع علمی مطمئن و آشنا ساختن جامعه اسلامی با کتاب‌های حدیثی که درباره مهدویت نوشته شده بود، تربیت شاگردان و ارسال نامه برای بزرگان شیعه، از جمله اقدامات آن حضرت برای آشنایی شیعیان با موضوع مهدویت و زمینه‌سازی برای عصر غیبت بود.

آیت‌الله جنتی یکی از مهم‌ترین اقداماتی که امام حسن عسکری (ع) برای تحقق جامعه مهدوی و پذیرش امام غایب در دوره‌های بعدی انجام دادند را تشکیل یک شبکه ارتباطی قوی به نام شبکه وکالت عنوان کرد و گفت: این شبکه از دوره امامان پیشین شکل گرفته بود و در دوره‌های بعدی قوی‌تر شد تا به ایشان رسید.

وی ادامه داد: امام (ع) در شهر‌های مختلف وکلایی داشتند که به صورت سری با یکدیگر ارتباط داشتند و دستور‌های ایشان را برای آماده‌سازی مردم در پذیرش عصر غیبت اجرایی می‌کردند.

دبیر شورای نگهبان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ۱۳ آبان سالروز اتفاقاتی است که این روز را به یک روز بسیار مهم در تاریخ کشور تبدیل کرده است، گفت: اتفاقاتی مانند تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، قتل عام دانش آموزان توسط عمال رژیم پهلوی در سال ۱۳۵۷ و دسیسه‌هایی که زمینه‌ساز تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره) در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸ شد از جمله روز‌های مهم تاریخ است.

وی با اشاره به اینکه اگر این اتفاقات به خوبی برای جوانان تبیین شود ماهیت استکباری حکومت آمریکا را بهتر خواهند شناخت، تصریح کرد: تاریخ ۱۰۰ ساله اخیر ایران، سرشار از جنایت دولتمردان آمریکا و طرفداران آن‌ها در حق مردم این سرزمین است.

آیت‌الله جنتی اظهار دلسوزی حاکمان آمریکا برای مردم ایران را بیش از هرچیز برملاکننده تزویر آن‌ها دانست و گفت: آن‌ها هیچگاه حاضر نشده‌اند قدمی برای جبران ظلم‌هایی که به ملت ایران رواداشته‌اند، بردارند.

وی با تاکید بر اینکه مردم مسلمان ایران بر مبنای آموزه‌های دینی در مقابل استکبارگران ایستاده‌اند و قطعا این ایستادگی به پیروزی ایران اسلامی خواهد انجامید، تصریح کرد: دشمنان ایران اسلامی چاره‌ای جز این ندارند که با واقعیتی به نام ایران مقتدر و با عزت کنار بیایند و به آن احترام بگذارند.

دبیر شورای نگهبان خاطرنشان کرد: دشمنان ایران اسلامی از آگاهی جوانان و نوجوانان ما می‌ترسند به خاطر همین برای فریب آن‌ها سرمایه‌گذاری‌های هنگفت می‌کنند.

آیت‌الله جنتی در خاتمه به حادثه اخیر تروریستی شیراز اشاره کرد و گفت: این حادثه بسیار دلخراش بود و شیطنت، رذالت، فساد و شرارت عاملان آن را دوباره نمایان کرد. البته تروریست‌ها دنبال اهداف دیگری در داخل کشور بودند که با هوشیاری دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی، خنثی شد و الحمد الله امروز امنیت در کشور به حد کافی تضمین شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->